Thursday, March 25, 2010

Wednesday, March 24, 2010

Tuesday, March 23, 2010

cantiknya bunga


Boringnyaaa kalau dpt terbang bestkan....

Friday, March 12, 2010

selingan














Cantik tak bunga ni...saya suka sangat .kat office saya ni dah mcm dlm taman byk sangat pokok bunga,mcm2 jenis orkid,kekwa,ros dll yg saya xtau nama apa pun...















masa kat zoo negara hari tu..penat..berehat kejap
panas sepanas panas nya..berbotol2 beli air kalau dikira lebih 50ringgit utk air saja..belum masuk makanan dan tiket lagi
zoo skrg mahal org dewasa rm20 sorang kanak2 rm6..kira le hari tu kita pergi adik beradik ipar duai ++anak-anak ..umm mcm mahu boleh bayar rumah satu bulan .
















Nana dan Danish,mereka ni sepupu yg memang loving couple...asyik bertanya satu sama lain..
kat zoo berjalan asyik berpimpin tangan aje















ni saya buat untuk Alea letak barbie dia..tapi alea xsuka dia nak warna pink.so saya bagi kat nana..nana pun letak le bear2 kecik2 tu..















ini lah ruang saya untuk dienglishkan ,ruang lain belum mendapat keizinan lagi...
almari tu pun dah penuh..alamak xnampak la
nanti saya shoot sekali lagi ya... ada le kat tepi2 tu sikit lagi barang ala vantage..















kerusi ini sudah berusia hampir 20tahun
masih kuat dan utuh lagi.yang paling istimewa ia boleh dilipat...saya ada projek baru nak make over kerusi ni...tunggu...

















ini set forkart yg dibeli dari linda-littlecottage


warna hitam bunga kuning+purple











Tuesday, March 9, 2010

xde apa nak cerita

Hari ni penat sangat..agaknya esok ni mesti mc.semalam pergi JPJ nak bayarkan saman suami pagi2 lagi dah pergi, rupanya2 off line dari buka 7:45 hingga la saya balik pukul 12noon
saya call pukul 1 lebih masih off line.

Pening ,badan penat nak muntah semua ada masa tunggu line komputer tu ok
akhirnya surrender terus balik.xsanggup lagi nak tunggu mcm buah yg tak gugur.
balik masuk office ngadap komputer.balik rumah terus bedebung...tidur ...hari ni pun masih terasa penatnya...

kalau esok xsakit nak pergi jpj semula...ummm harap2 boleh le bayar .
serik kalau gi JPJ ni kalau xde surat saman.kena pergi byk kaunter.lepas tu setiap kaunter no nya berbeza.buka mcm imigesen guna satu no je utk beberapa kaunter.kompaun xleh kurang lak..300 fixed..tu la sapa suruh xpakai tali pinggang.
(kena kat traffic light masa sma2 tunggu lampu merah)
kawan2 kena ingat ya mesti pakai tali pinggang tau walaupun dekat xsampai 1 kilometer pun.
JPJ xterima alasan w/pun kita ckp encik saya nak pergi situ jeee..dekat je...