Friday, August 20, 2010

Assallamualaikum dan salam sejahtera

Dah lama x up date blog ni.sibuk sikit...xsempat dan byk photo masih dalam kamera belum masukkan dlm pc jadi xde lah gambar baru.tak pe nanti free saya up loadkan.

oh ya..saya ada juga kain telekung sembahyang dan minyak wangi untuk dijual.boleh la hubungi saya sekiranya ada yg berkenan atau pun nak pilih warna serta anggaran harga yg nak....gambarnya saya akan masukkan kemudian.


terima kasih
selamat berpuasa.

No comments:

Post a Comment