Tuesday, July 6, 2010













Assallamualaikum.



Dikeheningan pagi yg indah ini..ha ha xpandai le..dah lama xup loadkan brg2 hobi ni.hari ni mood baik ,jadi saya saje je nak masukkan gambar kat blog ni..malam tadi mata xberapa nak ngantuk,abik kamera klip2 le satu dua brg,nak klip byk2 dah xbleh sibuk dgn sibudak kecil ni..sibuk nak berebut kamera dia heee..baru je pegang kamera dia dah sibuk nak..kesian mak dia huhu...



tak pandai le nak abik gmbar cantik2..ni aje le yg termampu.actually kat sebelah2 tu ada kusi..saja je alihkan kejap nak bagi nampak lemari tu je.

My first collection of Royal albert.ni je yg termampu buat masa ni.hajat dihati nak tambah lagiiii tungguuu he he ..rasa menyesal sangat sbb terpaksa lepaskan satu set tu sbbnya ongkos xmengizinkan sedih sangat..takpe tunggu bonuss..






ini untuk tatapan kak Mrs Nor,yang kat depan tu GA yg saya dapat dari kak nor,yg kat belakang tu saya beli leee..cuti sekolah hari tu gi kk home beli le terendak lampu ni je.





Nizie,ni akak nak tunjukkan saputangan yg akak beli hari tu..lawa tak?...kalau tgok kat luar lawa tau..he he perasan
cawan dan piring kat atas almari tu pemberian kelly.

No comments:

Post a Comment