Wednesday, June 16, 2010

TAG DARI JUN FARSWEET HEART DAN ALISYA SWEET HOME

1. Apa yg bermain di fikiran u oll skarang
~apa ya..tgh mikir apa nak ditulis ni he he..sakit kat idung ni kaki plastic kecil yg belah kanan cermin mata ni patah lak..besi tu kena kat idung..ptg ni baru nak gi kedai nak bubuh yg baru..pening kepala ni spek senget sikit ...

2.Apa nama samaran U oll
~xde nama samaran..cuma kat email je alea_ni

3.Berikan 3 org ygU oll sayang
~semua saya sayang kat dunia ni..saya xboleh pilih salah sorang nanti rasa bersalah

4.Panggilan Untuk Si Dia
~utk cik abg ke?...apa lagi Abg je la...
kalau utk anak2 saya suka panggil iloveu umi he he..
kalau sms masa saja nak ngada2 kat cik abg saya taip iloveu gak

5.Impian yg U oll impikan dr org yg istimewa
~sayang saya dan anak2,sentiasa bersama kami setiap masa
tidak lupakan kami,senang cerita saya nak keluarga kami sentiasa bahagia

6.Blog mana yg U oll suka visit
xkira blog mana2 semua saya visit.ikut berkenan hati nak klip he he
kawan2 terdekat xpernah saya xvisit.semua saya visit

7.Tag kepada 15 blogger
rasa nya byk yg dah kena tag.so kita nanti baca yg kawan2 punya pulak.



JUN...akak dah jawab dahhhh..perut rasa la pulak .bos belikan goreng pisang ni..makan dulu byeee

No comments:

Post a Comment