Wednesday, May 5, 2010

GA DARI PINK VINTAGE

syarat?? of course ada.. mesti ada homework sikit1. perlu letak comment dlm entry INI SAHAJA.. komen kat shoutbox, email tak diambil kira.. simple je..
~dah komen tapi simple komen sbb baru balik dari pej.kastam..panas dan penat lagi ni....

2. WAJIB jadi follower sy.
~dah follow dah
3. perlu buat satu ENTRY pasal GA ni..
~dah buat

buat la mcmna sekali pun..tpi mesti consist semua kat bawah ni.. (kejam2.. kasi byk kerja pulak. )..klw tak cukup criteria kat bawah.. automatic terbatal dari penyertaan.. relax la kawan2...ni baru la thrill..nak tgk sapa yg sanggup sapa yg tak.. kekeke.. (sila tarik diri awal

2) a) mcmna dpt tau blog Pink Vintage yg sungguh menawan ni (perasan sikit nooo)
~entah la dah lupa dah...dah lama dah jumpa blog pink vintage ni

b) apa pendapat anda tentang blog Pink Vintage ni? pjg @ pendek doesn't matter k.
contoh:
WOW..best gilerrr
eleh..perasan je lebey.. menyampah.
fuyohhhh cun2 gilerrr..
blog ini sungguh la membuat hidup sy jadi tak tenteram dan sungguh jiwa kacau disebabkan meluat gila tengok dia lukis.. mcm bagussssssssss..nenek aku lukis lagi cunnnn
you are my idolll..lalalalal~~~
kat atas ni contoh saja ye..negative/positive feedback sy akan terima dan tak menjadi titik tolak utk saya pilih pemenang.. sbb pemenang dipilih secara rawak..korang sanggup ke kutuk sy camtu eh?? (kat muka masing2 mcm tak sabar2 je..huhu)
~umm.. boleh la... akak suka tgok lukisan bunga2 yg sangatttt cantik..lembut sangat
komen ikhlas ni..lukisan mmg cantik dan kemas


c) kekerapan anda melawat blog Pink Vintage
contoh:
setiap hari
seminggu sekali
sebulan sekali
sebab nak GA ni je.. tak pernah singgah pun
setahun sekali (yg ni confirm tipu..sbb blog ni wujud tak smpi setahun)
mesti jujur..sy tak tau..tpi igt ALLAH tau ye.. hehe..jd tepuk dada tanya iman ye (confirm ramai yg nak angkat bendera putih )
~setiap kali buka internet saya akan buka blog ni..nak tgok apa lukisan terbaru..xkira berap kali sehari asal buka intenet je...tapi pc saya ni sntiasa online je he he .lagi pun blog ni pun dah dilink kan ke blog saya..ssshh...jgn bagi tau bos saya tau..

d) andaikata anda yg menang..apa yg akan anda buat???
contoh:
belanja adik makan
puasa nazar
peluk dinding sekuat hati kerana gembira
tak rasa apa2 sbb saja2 je joint
tak teruja langsung sbb hadiah tak kelassss langsung
nak kasi hadiah pada org lain as a present
gantung dan hargainya dgn penuh kasih sayang
~suka dan bangga sangat , GA tu displaykan atas rak english style tu..cunnn...


tarikh tutup smpi 15 Mei 2010
~ok memang sempat sangat ni...



ok dah siap..nak cepat ni nak balikkkk....

No comments:

Post a Comment