Tuesday, March 9, 2010

xde apa nak cerita

Hari ni penat sangat..agaknya esok ni mesti mc.semalam pergi JPJ nak bayarkan saman suami pagi2 lagi dah pergi, rupanya2 off line dari buka 7:45 hingga la saya balik pukul 12noon
saya call pukul 1 lebih masih off line.

Pening ,badan penat nak muntah semua ada masa tunggu line komputer tu ok
akhirnya surrender terus balik.xsanggup lagi nak tunggu mcm buah yg tak gugur.
balik masuk office ngadap komputer.balik rumah terus bedebung...tidur ...hari ni pun masih terasa penatnya...

kalau esok xsakit nak pergi jpj semula...ummm harap2 boleh le bayar .
serik kalau gi JPJ ni kalau xde surat saman.kena pergi byk kaunter.lepas tu setiap kaunter no nya berbeza.buka mcm imigesen guna satu no je utk beberapa kaunter.kompaun xleh kurang lak..300 fixed..tu la sapa suruh xpakai tali pinggang.
(kena kat traffic light masa sma2 tunggu lampu merah)
kawan2 kena ingat ya mesti pakai tali pinggang tau walaupun dekat xsampai 1 kilometer pun.
JPJ xterima alasan w/pun kita ckp encik saya nak pergi situ jeee..dekat je...

No comments:

Post a Comment