Friday, March 12, 2010

selingan














Cantik tak bunga ni...saya suka sangat .kat office saya ni dah mcm dlm taman byk sangat pokok bunga,mcm2 jenis orkid,kekwa,ros dll yg saya xtau nama apa pun...















masa kat zoo negara hari tu..penat..berehat kejap
panas sepanas panas nya..berbotol2 beli air kalau dikira lebih 50ringgit utk air saja..belum masuk makanan dan tiket lagi
zoo skrg mahal org dewasa rm20 sorang kanak2 rm6..kira le hari tu kita pergi adik beradik ipar duai ++anak-anak ..umm mcm mahu boleh bayar rumah satu bulan .
















Nana dan Danish,mereka ni sepupu yg memang loving couple...asyik bertanya satu sama lain..
kat zoo berjalan asyik berpimpin tangan aje















ni saya buat untuk Alea letak barbie dia..tapi alea xsuka dia nak warna pink.so saya bagi kat nana..nana pun letak le bear2 kecik2 tu..















ini lah ruang saya untuk dienglishkan ,ruang lain belum mendapat keizinan lagi...
almari tu pun dah penuh..alamak xnampak la
nanti saya shoot sekali lagi ya... ada le kat tepi2 tu sikit lagi barang ala vantage..















kerusi ini sudah berusia hampir 20tahun
masih kuat dan utuh lagi.yang paling istimewa ia boleh dilipat...saya ada projek baru nak make over kerusi ni...tunggu...

















ini set forkart yg dibeli dari linda-littlecottage


warna hitam bunga kuning+purple











1 comment: