Friday, July 10, 2009

Tadi pergi Jusco jalan2.jumpa tisu decaupage tu...cantik2 jugak la
tapi byknya kalau nak beli kena beli satu paket.

tengah pikir ni apa ya yg nak didecaupagekan dgn tisu yg byk tu

byk juga barangan bercorak english...lebih murah harganya dari yg
dijual di internet.

sebenarnya kalau kita ada masa lebih baik cari diluar kerana lebih puas hati
dan harganya jauh berbeza.kecuali brg tu xde kat shopping center boleh la
kita order.

tapi stiker decal tu xjumpa pulak.hari tu dah beli dgn kak mar dari ipoh
kena beli lagi la ni sbb ada brg nak di decalkan.

3 comments:

  1. salam sist, nak tanya blh x?? tisu decoupage 1 paket yg sist terjumpa tu, kedai tu jual berapa??

    ReplyDelete
  2. ada byk jenis..ada yg 8.90 ada yang 13.90...15.90 -banyak pcs.semua dlm satu paket
    biasanya jusco ada sales 10% lagi

    ReplyDelete
  3. akak g jusco mana jumpa tisu decoupage tu?

    ReplyDelete