Friday, June 5, 2009

my best friend came last night

Mlm tadi kawan aku dtg.sukanyaaaa dah lama tak jumpa.ya la aku pun balik kg jarang2 sekali.
aku masak kan mee kari untuk dia dan suaminya.anak2 dia xbawa sbb dah tidur.

semua anak2 aku tunggu mana kawan umi nak dtg ni dan nak jumpa dgn anak2 dia nak main2.
kat sini dia dtg umah kakak ipar dia .so boleh la dtg jumpa aku.

sayangg sangat sbb xdapt ambil gmbar sbg kenangan sbb charger rosak lak bak kena air masa adik balik kg hari tu...digital camera gitu la.bateri lak xde...ummm frust sangat.

terima kasih kawan ku Noorliza abdullah dgn kerepok2 dan ikan kering mu itu.
ini boleh adik aku yg dlm pantang buat stok la.no need to buy ikan kering coz sini very expensive
small fish 3pcs in one packet pun dah 3ringgit hayooo mahal .

adam ,alea,ariana dan danish very happy ada org dtg rumah.sampai penat aku melayan karenah mereka.
abah dia pulah balik quit late.he said i didnt inform him that my friend will come here....ummm..lupa la very excited kan.but a few day ago dah informed but lupa la tu....

however,i am very happy that enough...

No comments:

Post a Comment